İngilizce Dinleme

Birbirinden Etkili İngilizce Öğrenme Videoları

Pek çok insan, dünyada en çok konuşulan dillerin başında gelen İngilizceyi etkili bir şekilde öğrenmek istiyor. İngilizce öğrenirken öğrendikleri konuları pekiştirmek veya pratik yapmak isteyenler yeni beceriler edinmek ve kendilerini geliştirmek için pek çok video veya yayın takip ediyorlar. Peki İngilizce öğrenmek için YouTube kanalları etkili midir? Dil öğrenmek sabır ve emek isteyen bir süreçtir. İngilizce öğrenme videoları ve etkili YouTube kanalları ile İngilizcenizi geliştirmeniz mümkün.

Bu tür videolar, İngilizce öğrenmek için en iyi kaynaklardan biri olabilir. Bu kaynaklar, kelimelerin nasıl telaffuz edildiğini duyarak, aksanınızı ve dinleme becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olur. Aynı zamanda, konu ile ilgili başarılı videolar izlediğinizde, videonun konusu ile ilgili kelimeleri veya resimleri de ekranda görebilirsiniz. Bu durum, görsel hafızası iyi olan kişilerin daha kolay öğrenebilmesi için oldukça önemlidir.

YouTube videoları ile İngilizce konu anlatımı ve alıştırma videolarını istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Videoları istediğiniz sıklıkta durdurabilir ve yeniden izleyebilirsiniz. Özellikle İngilizce videolar ile pratik yapabileceğiniz binlerce alternatif video mevcut. Bu yazımızda İngilizce öğrenebileceğiniz eğlenceli videoları ve etkili YouTube kanallarını sizler ile paylaşacağız.

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

ingilizce öğrenme videoları

Bu Konu Dikkatinizi Çekebilir: 10 Adımda İngilizce Nasıl Geliştirilir? Açıklamalarıyla Anlatım!

İngilizce Öğrenme Videoları – 8 Video

Kafanda Çeviri Yapmanı Azaltacak 3 Teknik

İngilizce öğrenmek isteyenlere önerebileceğimiz etkili videolardan birisi de ‘‘Etkili Pratik İngilizce’’ YouTube kanalının videosu olan ‘‘kafanda çeviri yapmanı azaltacak 3 teknik’’ videosudur. Bu Youtube kanalındaki pek çok video İngilizcenizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Aşağıdaki bağlantı üzerinden videoyu izleyebilirsiniz.

Listening, Vocabulary, Comprehension: Learn 12 new words

İngilizce seviyesini geliştirmek isteyenlere önerebileceğimiz etkili videolardan birisi de ‘‘JamesESL English Lessons (engVid)’’ YouTube kanalının videosu olan ‘‘Listening, Vocabulary, Comprehension: Learn 12 new words’’ videosudur. Bu Youtube kanalındaki pek çok video İngilizce öğrenmenize yardımcı olacaktır. Aşağıdaki bağlantı üzerinden videoyu izleyebilirsiniz.

Bu Konu Dikkatinizi Çekebiliriz:  4 Adımda İngilizce Aksan Geliştirme

31 Days of Learning English- Day 1- Hi Everybody! It’s Time to Improve Your English- Introduction

İngilizcesini hem dinleme hem de konuşma yönünden geliştirmek isteyenler için ‘‘English Addict’’ YouTube kanalının ‘‘31 Days of Learning English- Day 1- Hi Everybody! It’s time to improve your English- introduction’’ videosunu izleyebilir 31 günlük İngilizce konuşma videoları ile siz de bu süreci verimli geçirebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı üzerinden videoyu izleyebilirsiniz.

5 Real British Accents You Need to Understand

İngilizceyi dizi ve film izleyerek öğrenmek veya geliştirmek isteyenler için oldukça etkili bir YouTube kanalı olan ‘‘Learn English With TV Series’’ kanalının ‘‘5 Real British Accents You Need to Understand’’ adlı videosunu tavsiye ederiz. İngilizce öğrenirken pek çok kişinin zorlandığı alan konuşmak ve farklı aksanları anlamaktır. Hem pratik hem de farklı aksanlara aşina olabileceğiniz birbirinden eğlenceli videolar ile sizde İngilizceyi eğlenerek öğrenebilirsiniz. Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

English Phone Conversation | How to Have a Fluent Conversation with Friends

‘‘Learn English With TV Series’’ kanalının bir başka etkili videosu da ‘‘English Phone Conversation | How to Have a Fluent Conversation with FRIENDS’’ isimli videosudur. Bu video ile günlük İngilizce için nasıl ve ne şekilde konuşmanız gerektiğini daha iyi kavrayabilir, farklı aksanlar üzerinde pratik yapabilirsiniz. Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Learn English in 30 Minutes- ALL the English Basics You Need

Bir başka önerebileceğimiz İngilizce öğrenmenize yardımcı olacak video ise ‘‘Learn English with EnglishClass101.com’’ YouTube kanalının ‘‘Learn English in 30 Minutes- ALL the English Basics You Need’’ isimli videosudur. Eğlenceli, anlaşılır ve eğitici olan bu video ile dinleme ve konuşma alıştırmaları yapabilir böylece İngilizcenizi geliştirebilirsiniz.  Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

13 Effective Ways to Learn English Faster

Bir başka önerebileceğimiz İngilizce öğrenmenize yardımcı olacak video ise ‘‘Learn English with EnglishClass101.com’’ YouTube kanalının ‘‘13 Effective Ways to Learn English Faster’’ isimli videosudur. Dili anlaşılır ve eğlenceli olan bu video ile dinleme ve konuşma alıştırmaları yaparak İngilizcenizi geliştirebilirsiniz.  Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Live English Quiz #9 – Animals

‘‘BBC Learning English’’ YouTube kanalının hazırlamış olduğu bu tarz videolar ile kendinizi test edebilir ve pratik yapmak için birçok video izleyebilirsiniz. Hem farklı aksanları yakından takip edebileceğiniz hem de düzenli olarak alıştırmalar yapabileceğiniz bu tarz videolar İngilizcenizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda sizlere İngilizce öğrenme videoları ve izleyebileceğiniz etkili videolar hakkında çeşitli bilgiler ve alternatifler sunduk. Siz değerli okurlarımız için faydalı olmasını diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgilendirici içerik için bizi takip edin!

BukyTalk Ücretsiz Seansını Denemek İsterseniz Tıklayın!

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı