İngilizceİngilizce Geliştirmeİngilizce Konuşma

İngilizce Speaking Konuları Nelerdir?

İngilizce öğrenmek isteyen birçok insan, dilde profesyonelleşmeyi hedeflerler. Bunun yanı sıra anadili İngilizce olan insanlarla karşılıklı diyalog kurmaları gerektiğinde bu durum karşısında çekingen bir tutum sergileyebilirler. Herhangi bir dil, öğrenirken o dilde akıcı bir şekilde konuşabilmek istiyorsanız düzenli olarak dinleme ve konuşma alıştırmaları yapmanız son derece önemlidir. Peki İngilizce speaking nasıl geliştirilir ve İngilizce speaking konuları nelerdir? BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda “İngilizce speaking konuları ve “İngilizce speaking nasıl geliştirilir?’’ konuları hakkında size çeşitli bilgiler sunacağız.

ucretsiz-ingilizce-konusma-seansina-katil

İngilizce Speaking Nedir?     

İngilizce speaking, İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirmeniz için uygulamanız gereken çalışmalardır. Bu çalışmalar sayesinde etkili bir şekilde konuşabilir ve İngilizce iletişim becerilerinizi geliştirebilirsiniz. İngilizce konuşmanın en zor taraflarından birisi de ana dilinizde düşünüp İngilizce kelimeler ile iletişim kurmaya çalışmaktır. Ana dilinizde düşünür ve ardından İngilizce konuşmaya çalışırsanız her zaman diller arasında anlık olarak çeviri yapmanız gerekir. Çeviri yapmak kolay bir iş değildir. İki veya daha fazla dili akıcı konuşabilen insanlar bile diller arasında geçiş yapmakta güçlük çekebilirler. Bu yüzden konuştuğunuz dilde düşünebiliyor olmanız oldukça önemlidir.

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

Gününüzü düşünürken veya hangi yemeği sipariş edeceğinize karar verirken İngilizce düşünmeye çalışmanız son derece önemlidir. Böylece, İngilizce düşünme becerinizi de geliştirmiş olacak ve İngilizce konuşmak için pratik yapmış olacaksınız. Bunun yanı sıra takıldığınız kelimeleri araştırabilmek için İngilizceden İngilizceye bir sözlük kullanmanız sizin için faydalı olacaktır. Bu şekilde, ana dilinizi kullanmak ve kelimeleri çevirmek zorunda kalmazsınız. Hızlı gelişim kaydetmek için çok soru sormalı ve bu soruların üzerine gitmelisiniz. İngilizce düşündüğünüzde, İngilizce konuşmanın sizin için daha kolay olduğunu fark edeceksiniz.

İngilizce Speaking Nasıl Geliştirilir?       

İngilizce-speaking-konuları

İngilizce öğrenirken, her ulustan insan ile ve farklı aksanlarda İngilizce konuşan kişiler ile iletişim kurmanız gerekebilir. Bu açıdan, İngilizce konuşurken karşınızdaki kişiyi anlayabiliyor olmanız son derece önemlidir.  İngilizce speaking becerinizi geliştirme, dinleme ve okuma yaparak geliştirebileceğiniz bir dil becerisidir. Aşağıda İngilizce spekaing geliştirme için sunduğumuz yöntemler ile siz de İngilizcenizi geliştirebilirsiniz.

İngilizce Konuşma Pratiği Yapmak

Günlük hayatta sürekli olarak İngilizceye maruz kalmak ve kendinizi İngilizce konuşmaya zorlamak, İngilizce speaking geliştirme açısından oldukça önemlidir. Yapmaktan hoşlandığınız aktiviteleri İngilizce olarak yapmanız, speaking becerilerinizi geliştirmenize büyük katkı sağlayacaktır.

Shadowing (Gölgeleme) Tekniğini Kullanmak

Shadowing (Gölgeleme), bir sesi duyduktan hemen sonra tekrar etmeniz gereken bir dil geliştirme tekniği olarak bilinmektedir. Gölgeleme tekniğinin faydası ise ağız kaslarınızın doğru şekilde hareket etmesini sağlayarak telaffuzunuzu ve aksanınızı geliştirebilecek olmanızdır.

Konuşma Arkadaşı Edinin

İngilizce speaking becerinizi doğru bir şekilde geliştirmenin en etkili yolu native speakerlar ile iletişim kurmaktır. Bir native speaker ile sohbet etmeniz hem sizin aksanınızda gördüğü eksik noktaları düzeltmesine hem de onun telaffuzunu örnek almanıza yardımcı olacaktır.

Ana Dili İngilizce Olan Eğitmenlerle Konuşmak

Ana dili İngilizce olan eğitmenler ile konuşmak her zaman sizin için en büyük avantajdır. İngilizce konuşan eğitmenler ile pratik yapmak ve İngilizce speaking becerilerinizi geliştirmek için siz de BukyTalk’a başvurun! Dil seviyenize uygun seanslar ve çeşitli eğitim paketleri ile eğlenirken öğrenebilir ve İngilizce speaking pratiği yapabilirsiniz.

 

İngilizce Speaking Konuları      

İngilizce-speaking-konuları

Başlangıç aşamasında İngilizce konuşmak için İngilizce speaking konularını tercih etmek son derece önemlidir. Sizin için hazırladığımız İngilizce speaking konuları aşağıdaki gibidir:

 

  • Natural Disasters
  • Natural Wonders
  • Neighborhoods
  • Neighbors
  • News
  • Numbers
  • Online Dating
  • Past Ability
  • Personality
  • Privacy
  • Productivity
  • Remedies
  • Responsibility

 

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda sizlere “İngilizce speaking nasıl geliştirilir ve İngilizce speaking konuları” hakkında çeşitli bilgiler sunduk. Siz değerli okurlarımız için faydalı olmasını diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgilendirici içerik için bizi takip edin! Öğrendiğiniz bilgileri pratiğe dönüştürmek için ücretsiz seansımıza katılın! Ardından size uygun BukyTalk Paketlerinden yararlanın!

İlginizi Çekebilir: B ile Başlayan İngilizce Kelimeler ve Türkçe Anlamları

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı