İngilizce Geliştirme

Sıfırdan İngilizce Öğrenmek için Bilmeniz Gerekenler 

Dil öğrenmek ve öğrendiğiniz dilde profesyonel bir şekilde iletişim becerilerini kullanmak, günümüz dünyasında bir gereksinimdir. Dünyada en çok konuşulan dillerden birisi olan İngilizceyi öğrenmek ve İngilizcenizi geliştirmek, sandığınızdan kolaydır. Peki sıfırdan İngilizce öğrenmek için ne yapmalısınız?  

İngilizcenizi geliştirmek için uygulamanız gereken birçok kriter mevcuttur. Bu kriterleri düzenli bir şekilde uyguladığınızda İngilizcenizin gelişmeye başladığını fark edeceksiniz. Bunun yanı sıra sıfırdan İngilizce öğrenmek için temel dil becerilerini edinmenin yanı sıra bir çalışma düzeni ve düzenli pratikler yapmak da önemlidir.

İngilizcenizi geliştirebilmeniz için birçok metot ve çeşitli alternatifler mevcut. Bu yazımızda, sıfırdan İngilizce öğrenmek ve İngilizce nasıl geliştirilir konularına yönelik merak edilenleri sizler ile paylaşacağız. 

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İngilizcenizi Geliştirmenin Önemi  

Dünyada en çok kullanılan dillerin başında İngilizce gelmektedir. Bu ülkelerin başında ABD ve İngiltere gibi ülkeler gelir. Bunun yanı sıra birçok ülkelerde pek çok insan kendini İngilizce olarak ifade etme gereği duymaktadır. 

Dünya üzerinde 67 ülkenin resmi ve 27 ülkenin de ikinci resmi dili olan İngilizceyi konuşanların sayısı 1 milyarı geçmektedir. Bu nedenle İngilizce oldukça global bir dildir. İngilizce bilen kişi pek çok avantaj elde etmektedir.

Sıfırdan İngilizce Öğrenmek için Bilmeniz Gerekenler  

Sıfırdan İngilizce öğrenmeniz için bilmeniz gereken birkaç kriter bulunmaktadır. Bu kriterler aşağıdaki gibidir: 

1.Online Ders  

İngilizce kurslara gitmek istemiyorsanız İngilizce online dersler ile İngilizce öğrenmeyi de deneyebilirsiniz. Size uygun online İngilizce dersler ile eksiklerini tamamlayabilir ve size uygun paketler ile İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. 

BukyTalk seansları; grup seansları (4kişilik) ve bire bir seanslar olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Bire bir seanslar da minimum eğitim paketi 3 ay kadardır. Grup seanslarında ise 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık seanslar olmak üzere 3 farklı paket bulunur.  

Çalışanları için hizmetlerimizden yararlanmak isteyen kuruluşlara özel 10-20, 20-50, 50-100 ve 100 üzeri kişi sayısı olmak üzere 4 farklı üyelik paketimiz mevcut. Korkusuzca ve özgüvenli bir şekilde İngilizce konuşmanıza yardımcı olacak BukyTalk ile siz de konuşma becerilerinizi ve diğer dil becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

BukyTalk Talker Paneli üzerinden ücretsiz seansa katılarak korkusuzca İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz.

2.Planlı Çalışmak 

Dil öğrenmek isteyen herkesin planlı bir şekilde çalışması gerekir. Planlı çalışmak ve düzenli tekrarlar yapmak dil gelişimi için en önemli kriterlerdendir. Kendinize uygun bir çalışma programı düzenleyerek bu programa uygun çalışmanız büyük öneme sahiptir. 

3.Doğru Kaynak Kullanımı  

İngilizce öğrenmek istiyorsanız doğru kaynak kullanımı oldukça önemlidir. Bunun için gerekli kaynak kitaplar edinmenin yanı sıra cep telefonu uygulamalarını da kullanabilirsiniz.  

Ücretsiz İngilizce uygulamalar sayesinde okuma, gramer dinleme konularında İngilizce bilginizi geliştirebilirsiniz. Cep telefonu uygulamalarından dilediğinizi indirerek sadece evde değil, metroda, otobüste, tatilde, parkta ve iş yerinizde dahi kendi kendinize İngilizce çalışma yapabilirsiniz. 

4.Pratik Yapmak ve Kelime Çalışmaları 

Yabancı dil öğrenirken çoğu insanın önceliği dilbilgisini kusursuz bir şekilde bilmek ve bu bilgileri yeterli düzeyde bir kelime dağarcığı ile kullanmaktır. İngilizce öğrenme sürecinde, İngilizcenin dilbilgisi yapısını öğrenmek ve çeşitli kelime çalışmaları yapmak oldukça önemlidir.

İngilizcede diğer birçok dilden daha fazla kelime bulunur. Bu sebeple düzenli olarak İngilizce kelime çalışmaları yapmak oldukça önemlidir.

Bu Konu Dikkatinizi Çekebilir: İngilizce Kelime Ezberleme ve Öğrenme Yöntemleri

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda sizlere “sıfırdan İngilizce öğrenmek” konusunu ele aldık. Siz değerli okurlarımız için faydalı olmasını diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgilendirici içerik için bizi takip edin! Öğrendiğiniz bilgileri pratiğe dönüştürmek için ücretsiz seansımıza katılın! Daha sonra size uygun BukyTalk Paketlerinden yararlanın! 

 

 

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı