İngilizceİngilizce Geliştirmeİngilizce Konuşma

İngilizce Konuşma Gruplarının Faydaları Nelerdir?

Birçok dil öğrencisi için İngilizce konuşma becerilerini geliştirmek zor bir süreç olarak görülmektedir. İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirmeniz için uygulamanız gereken çalışmalar mevcuttur. Bu çalışmalar ile etkili bir şekilde konuşabilir ve İngilizce iletişim becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Bunun için İngilizce kurslar ve İngilizce konuşma grupları son derece popüler çözümlerdir. İngilizce konuşmanın gerekliliklerinden birisi de ana dilinizde düşünüp İngilizce kelimeler ile iletişim kurmamanızdır.

ucretsiz-ingilizce-konusma-seansina-katil

Ana dilinizde düşünerek İngilizce konuşmaya çalışırsanız her zaman diller arasında anlık olarak çeviri yapmanız gerekir. İki veya daha fazla dili akıcı konuşabilen insanlar dahi diller arasında geçiş yapmakta problemler ile karşılaşabilir. Bu nedenle konuştuğunuz dilde düşünebiliyor olmanız son derece önemli bir kriterdir. Bunun için de İngilizce konuşma grupları önemli bir faktördür. BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda İngilizce konuşma gruplarının önemi ve faydalarını sizler ile paylaşacağız.

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

 

İngilizce Konuşma Grupları Nelerdir?   

 

Genel olarak İngilizce konuşma grubu, birkaç öğrencinin bir araya gelerek, deneyimli ve anadili İngilizce olan yabancı eğitmenler eşliğinde sohbet etme fırsatı bulduğu bir süreçtir. İngilizce konuşma grupları, yabancı dil bilgisi temeli olan fakat bu bilgisini günlük hayatta pratiğe dökemeyen kişiler için son derece önemlidir. Bunun yanı sıra gruba katılanların güzel vakit geçirmek ve konuşma konusunda ilerleyebilmek için olanak sağlayan bir eğitim modelidir.

 

İngilizce Konuşma Gruplarının Faydaları Nelerdir? 

ingilizce-konuşma-grupları

İngilizce konuşma gruplarının birbirinden önemli pek çok faydası mevcuttur. İngilizce konuşma gruplarının faydalarından bazıları aşağıdaki gibidir:

 

  1. Anlayıp konuşamayanlar için çok etkili bir çözümdür.
  2. 4-6 kişilik gruplarda, benzer seviyelerdeki katılımcılarla birlikte eğitim görmeniz mümkündür.
  3. Ders günü ve saati seçme seçeneğiniz mevcuttur.
  4. Dersler online olarak gerçekleştiği için mekân problemi de yaşamazsınız.
  5. Farklı insanlarla sohbet etme imkânınız olduğu için genel kültürünüz de genişler.
  6. Topluluk önünde konuşma konusunda deneyim elde edersiniz.
  7. İngilizceyi eğlenceli bir ortamda öğrenebilme şansınız olur.
  8. Derslerde kişi sayısı az olduğu için eğitmenlerle daha sağlıklı bir şekilde iletişim kurma avantajına sahip olursunuz.
  9. Hata yapma korkunuzu yenebilir ve daha özgüvenli bir şekilde İngilizce konuşabilirsiniz.

 

BukyTalk ile İngilizce Konuşma Seansları    

ingilizce-konuşma-grupları

Telaffuz ve konuşma pratiği eksiklerinin bir türlü geliştirilememesinin temel nedenlerinden birisi de dil öğrenen kişilerin hata yapmaktan çekinmeleridir. Dil öğrenimi sırasında hata yapmaktan korkmamanız önemlidir. İngilizcenizi geliştirmek için pratik yapmanız da son derece önemlidir. Kendinizi rahat hissetmek ve utangaç hissetmemek için sık sık konuşma pratiği yapmanız gerekir. Bunun için BukyTalk sizlerle! Özellikle dil öğrenmek isteyen kişiler için birçok online eğitim kursu bulunsa da İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirebileceğiniz sınırlı sayıda platform mevcuttur. Konuşma becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız BukyTalk doğru bir tercih olacaktır.

 

BukyTalk seansları, grup seansları (4 kişilik) ve bire bir seanslar olmak üzere ikiye ayrılır. Bire bir seanslar da minimum eğitim paketi 3 ay kadar bir süreçtir. Grup seanslarında ise 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık seanslar olmak üzere 3 farklı paket mevcuttur. Siz de hata yapmaktan korkmadan konuşmak için bizimle iletişime geçebilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

 

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda sizlere “İngilizce konuşma grupları ve faydaları” konusu hakkında çeşitli bilgiler sunduk. Siz değerli okurlarımız için faydalı olmasını diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgilendirici içerik için bizi takip edin! Öğrendiğiniz bilgileri pratiğe dönüştürmek için ücretsiz seansımıza katılın! Daha sonra ise size uygun BukyTalk Paketlerinden yararlanın!

İlginizi Çekebilir: İngilizce Kitap Okumak: Mutlaka Okumanız Gereken 5 İngilizce Kitap

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı