İngilizceİngilizce GeliştirmeYabancı Dil Eğitimi

4 Adımda Hızlı İngilizce Öğrenme

Dil öğrenmek ve öğrendiğiniz dilde profesyonel bir şekilde iletişim becerilerinizi kullanabilmek, artık bir gereksinim haline geldi. Dünyada en çok konuşulan dillerden birisi olan İngilizce, öğrenmeniz ve kendinizi geliştirmeniz açısından sandığınızdan daha kolay bir dildir. Birçok insan hızlı İngilizce öğrenmek için yapılması gerekenleri merak eder. Peki, hızlı İngilizce öğrenmek mümkün müdür?

ucretsiz-ingilizce-konusma-seansina-katil

İngilizcenizi geliştirmek için uygulamanız gereken birçok kriter bulunmaktadır. Bu kriterleri düzenli bir şekilde uyguladığınızda daha etkili bir şekilde İngilizce öğrenme sürecinde ilerlediğinizi fark edeceksiniz. İngilizcenizi geliştirmek için temel dil becerilerini edinmenin yanı sıra bir çalışma programı oluşturmak ve düzenli pratikler yapmak da oldukça önemlidir. İngilizcenizi geliştirebilmeniz ve hızlı İngilizce öğrenmeniz için birçok metot ve çeşitli alternatifler bulunmaktadır. BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda, 4 adımda hızlı İngilizce öğrenme konusu hakkında merak edilen detayları sizler ile paylaşacağız.

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

 

Planlı Çalışmanın Gücü        

 

İngilizcenizi geliştirmeniz için istikrarlı bir şekilde pratik yapmanız oldukça önemlidir. Bunun için kendinize düzenli çalışma saatleri oluşturmalı ve bir ders planı hazırlamalısınız. Bunun yanı sıra bu saat aralıklarında dil becerilerinizi geliştirmeye yönelik pratikler yapmanız da gerekir. Hangi alanda eksikleriniz olduğunu düşünüyor veya hangi konularda pratik yapmak istiyorsanız bu konulara yoğunlaşmalı ve bu alanlarda çeşitli çalışmalar yapmalısınız. Kendi çalışma tarzınızı oluşturmalı ve konuyu etkili bir şekilde nasıl anlayacaksanız o şekilde çalışmalısınız.

 

Okuma ve Dinleme Pratiği Yapmanın Önemi  

hızlı-ingilizce-öğrenme

İngilizce dinleme becerilerinizi geliştirmeniz, konuşma ve yazma becerilerinizi de gelişmesine yardımcı olur. Dinleme becerilerinizi geliştirmek için çeşitli podcastler dinleyebilir veya dizi/film izleyebilirsiniz. İngilizce seviyenize uygun bir film seçmeniz, dil yapısını anlamaya çalışırken zorluk yaşamamanıza ve kademe kademe kendinizi geliştirebilmenize olanak sağlar.

Yabancı bir dilde altyazısız film izlemek, birçoğumuz için oldukça zordur. Bu yüzden ilk defa izleyeceğiniz yabancı bir filmin altyazı seçeneğini İngilizce olarak tercih etmeniz, dil gelişiminiz açısından da etkili olacaktır.

 

İngilizce sesleri anlamadığınızda İngilizce alt yazı üzerinden anlamadığınız kelimenin anlamına bakmanız mümkündür. Ayrıca İngilizce alt yazı seçeneği kelimelerin nasıl yazıldığı ve nasıl telaffuz edildiği konusunda da bilgi edinmenize olanak sağlar.

 

İngilizce Kelime Dağarcığınızı Genişletmenin Etkisi          

 

Yabancı dil öğrenirken çoğu insanın önceliği dilbilgisini kusursuz bir şekilde öğrenmektir. Bu bilgileri bilseniz dahi belli bir seviyede kelime bilginiz olmazsa İngilizce konuşamazsınız. İngilizce öğrenme sürecinde dilbilgisi yapısını öğrenmenin yanı sıra çeşitli kelime çalışmaları yaparak yeni kelimeler öğrenmeniz gerekir. İngilizcede diğer birçok dilden daha fazla kelime vardır. Bu nedenle düzenli olarak İngilizce kelime çalışmaları yapmanız kelime dağarcığınızı geliştirmeniz açısından oldukça önemlidir. Kelime dağarcığınızı geliştirmek hem etkili bir şekilde iletişim kurmanıza hem de konuşulanları anlamanıza yardımcı olur.

 

BukyTalk ile Hızlı ve Pratik İngilizce Öğrenmek

hızlı-ingilizce-öğrenme

Son dönemlerde pek çok sektörle birlikte eğitim sektörü de dijitalleşmeye başladı. Bu durumun etkisi ile insanlar artık eğitim kurslarını dahi online platformlar ile sağlamaya başladı. Özellikle dil öğrenmek isteyen kişiler için birçok online eğitim kursu bulunsa da İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirebileceğiniz sınırlı sayıda platform bulunmaktadır. Konuşma becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız BukyTalk doğru bir tercih olacaktır.

BukyTalk seansları, grup seansları (4kişilik) ve bire bir seanslar olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Bire bir seanslar da minimum eğitim paketi 3 ay kadardır. Grup seanslarında ise 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık seanslar olmak üzere 3 farklı paket bulunmaktadır. Siz de hata yapmaktan korkmandan konuşmak için bizimle iletişime geçebilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

 

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda, hızlı İngilizce öğrenme hakkında çeşitli bilgiler sunduk. Siz değerli okurlarımız için faydalı olmasını diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgilendirici içerik için bizi takip edin! Öğrendiğiniz bilgileri pratiğe dönüştürmek için ücretsiz seansımıza katılın! Daha sonra size uygun BukyTalk Paketlerinden yararlanın!

İlginizi Çekebilir: Dinleyerek İngilizce Öğrenmek ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı