İngilizce

İngilizce Geliştiren Oyunlar

İngilizce Geliştirmek İçin Oyunlar

Günümüzde İngilizce öğrenmek isteyen kişiler çeşitli yöntemler denemektedir. Oyun oynamak da bu yöntemlerden bir tanesidir. Özellikle gençlerin yoğun oyun merakı bazı İngilizce kavramlara daha fazla hâkim olmalarını sağlamaktadır.

Bu nedenle oyun oynamak İngilizce geliştirir mi sorusuna net bir şekilde “evet” cevabını verebiliriz. Bu doğrultuda sizler için İngilizce’nizi geliştirecek oyunlar listesi hazırladık. Şimdi gelin, seçtiğimiz oyunlara hep birlikte göz atalım.

İngilizcenizi Geliştirmeye BukyTalk İle Başlayın!

İngilizce oyunlar oynamak İngilizce gelişiminize katkı sağlasa da İngilizce konuşma gelişiminize aynı etkiyi göstermeyebilir. Bu yüzden İngilizce’yı akıcı konuşmak için çeşitli kaynaklardan ve araçlardan yararlanmak da önemlidir.

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

BukyTalk’a kaydolarak ana dili İngilizce olan eğitmenler görüntülü konuşmalar yapabilir ve İngilizce speaking konusunda gelişim sağlayabilirsiniz!

Ücretsiz İngilizce seansına kaydolmak için hemen BukyTalk’a kaydolun!

Ücretsiz İngilizce Konuşma Seansına Kaydol!

Influent

İngilizce kelimeler ile aranız çok iyi değilse ve kelime öğrenmek istiyorsanız Influent tam size göre bir oyun. Tıklanabilir çeşitli nesnelerin yer aldığı bu oyunda yazılı ve sesli bir şekilde ifade edilen nesneleri bularak onlara tıklamalısınız.

Bu sayede kelime haznenizin gelişeceğini söyleyebiliriz. Oyunda belirtilen kelimelerin neler olduğunu ve bu kelimelerin ne tür kelimeler olduğunu takip edebilmek mümkün. Farklı bir dil öğrenmek istediğinizde de bu oyunu kullanabilirsiniz.

Bubbles

Steam üzerinden edinilen Bubbles ile kelimeleri öğrenip daha sonra zorlu bir yolculuğa başlayabilirsiniz. Bu noktada Bubbles, oyunun başında kullanıcılara fiil, giysi, zaman ve kelime gibi seçenekler sunmaktadır. Bu seçenekler doğrultusunda oyununuz şekilleniyor. Herhangi bir şekilde kuruluma gerek olmayan Bubbles, ücretsiz bir oyun.

Civilization V

En çok oynanan strateji oyunlarından olan Civilization V, İngilizce kelime haznenizi geliştirmenize yardımcı olacak eşsiz bir oyun. Keyifli oyunda karakterler ve oyuncular arasında çeşitli diyaloglar geçmektedir. Bu sayede konuşmanızı geliştirebilirsiniz.

Orwell: Keeping an Eye On You

George Orwell’ın 1984 isimli romanından çeşitli izler barındıran ve Big Brother’ın siz olduğunuz oyunda, İngilizce okuma konusunda çok gelişeceksiniz. Bu oyundaki birinci göreviniz meydana gelecek terör saldırılarını önlemek için bireylerin kişisel bilgilerini, yazışmalarını, çeşitli konuşmalarını kontrol etmek olacak. Ayrıca Orwell’ın diğer serilerini de oynayabilirsiniz.

Follout 3

İngilizcenizi geliştirmek için tercih edebileceğiniz oyunlar arasında Follout 3 de yer alıyor. Okuma ve dinleme alışkanlığı kazanmanızı sağlayacak olan Follout 3, özellikle dinleme alıştırmaları için mükemmel bir tercih. Oyunda karakterlerin kelimeleri telaffuz etme şekli ve diyalogların doğru kullanımı, mükemmel bir şekilde İngilizce konuşmanıza yardımcı oluyor.

 

 

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı