İngilizceİngilizce Geliştirmeİngilizce Gramer

İngilizce A2 Konuları Nelerdir?

Dil seviyesi, kişinin, öğrenmiş olduğu dili ne düzeyde öğrendiğini ifade eder. Bu seviyelerden biri de A2 seviye İngilizcedir. A2 seviye İngilizce, İngilizcesini geliştirmek isteyen herkesin ulaşması gereken bir seviyedir. Bunun yanı sıra A2 seviyesine ulaşmak isteyen herkes İngilizcesini nasıl geliştirebileceğini merak eder. Bu nedenle İngilizce A2 konuları merak edilmektedir.

ucretsiz-ingilizce-konusma-seansina-katil

Orta seviye intermediate Level anlamına gelen A2 İngilizce seviyesindeki kişiler, ana dili İngilizce olan kişiler ile basit cümle kalıpları ile iletişim kurma kabiliyetine sahiptirler. A1 seviyesine kıyasla daha karmaşık cümleleri dahi konuşabilir ve anlayabilirler. Ayrıca günlük konuşmalarda akıcı ve anlaşılır bir dil kullanırlar. İngilizce A2 seviyesi ile ne öğrenirsiniz ve öğrenmek için yapmanız gerekenler de merak edilen konular arasında yer almaktadır. BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda, İngilizce A2 konuları hakkında merak edilen detayları sizler ile paylaşacağız.

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

 

A2 Seviye İngilizce Nedir?    

 

Intermediate Level yani orta seviye anlamına gelen A2 seviyesi, başlangıç üzeri, orta seviye İngilizce bilgisi olarak ifade edilir. A2 seviyesinde basit cümleler kurabilmeniz ve basit günlük konuşma diyaloglarını rahatlıkla anlayabilmeniz mümkündür. A2 İngilizce seviyesi, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programında (CEFR) ikinci seviyedir.

 

İngilizce A2 Seviye Konuları

ingilizce-A2-konuları

A2 seviye, temel seviye elementary olarak başka adlarla da kullanılır. A2 seviye gramer konuları A1 seviye konularda da anlatılabilir. Bunun nedeni ise bazı konuların kullanım seviyelerinin çeşitlilik göstermesi ve bunun vurgulanmak istenmesidir. İngilizce A2 konuları aşağıdaki gibidir:

 

  1. So do I (“Ben de” alternatifleri)
  2. Tercih ifadeleri
  3. Recommend & avoid
  4. Gelecek anlatımları
  5. Gerunds
  6. Infinitives
  7. Yön bildiren edatlar
  8. Possessive ‘s & of
  9. Type 0
  10. Comparatives
  11. Superlatives
  12. Sayılabilen ve Sayılamayan isimler
  13. Simple past tense
  14. Have got – has got
  15. Past continuous tense
  16. Present perfect tense
  17. Simple future tense
  18. Can
  19. Should
  20. Have to
  21. Much, many, enough
  22. and, but, or, nor, so, for
  23. Emir kipi

 

İngilizce A2 Seviyesini Geliştirmek için Bilmeniz Gerekenler     

ingilizce-A2-konuları

A2 İngilizce seviyesinde dile sahip olmak için dil becerilerinizi (okuma, yazma, dinleme ve konuşma) geliştirmeniz son gerekir. Bunun yanı sıra bu seviyede genel İngilizce gramerini öğrenmeye devam ediyor olursunuz. Bununla birlikte dili kullanma aşamasına gelmiş olmanız da gerekli kriterlerden biridir. Bu nedenle ilk olarak yapmanız gereken A2 seviyesine kadar olan gramer konularında eksikleriniz ya da anlamadıklarınız varsa bunları tamamlamaktır.

 

A2 seviye İngilizce öğrenmek için BukyTalk hizmetlerinden yararlanmanızı tavsiye ederiz. Seviyenize özel eğitimlerimiz sayesinde İngilizcenizi geliştirebilir ve korkusuzca İngilizce konuşabilirsiniz. Ayrıca konuşma becerileri her zaman bulunduğunuz seviyedeki gramer ve kelime bilgilerini daha verimsiz bir şekilde kullanabildiğiniz bir bölümdür. Bu nedenle konuşma performansınızı dinleyen birisi henüz A1 düzeyinde İngilizce biliyor olduğunuzu düşünebileceğinden bu dönemde akıcılığın sağlanması adına konuşma pratikleri yapmalısınız.

 

İngilizce dizi ve filmleri altyazılı olarak izlemek ve çeşitli cümle kalıplarını öğrenmek B1 seviyeye geçişinizi hızlandıracaktır. Bunun yanı sıra seviyenize uygun kitaplar okumanız da kelime dağarcığınızı geliştirmenize yardımcı olur.

 

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda sizlere “İngilizce A2 konuları ve A2 seviye İngilizce öğrenme süreci” hakkında çeşitli bilgiler sunduk. Siz değerli okurlarımız için faydalı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgilendirici içerik için bizi takip edin! Öğrendiğiniz bilgileri pratiğe dönüştürmek için ücretsiz seansımıza katılın! Ardından size uygun BukyTalk Paketlerinden yararlanın!

İlginizi Çekebilir: İngilizce Geliştiren Diziler Nelerdir?

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı