İngilizceİngilizce Geliştirmeİngilizce Gramer

Başak Burcu İngilizce Ne Demek?

İngilizcesini geliştirmek isteyen birçok insan genellikle dil bilgisi ya da gramer konusunu öğrenerek yeterli dil becerisine sahip olabileceğini düşünmektedir. Dil öğrenmek yalnızca dil becerilerini geliştirmek ile ilgili değil aynı zamanda dilin kendi yapısını ve kurallarını da bilmeniz gerektiğidir. Bu noktada ise belirli cümle kalıplarını kullanmanız önemlidir. Genellikle dil eğitiminde ilk önce temel ve genel iletişim için cümle kalıplarını öğreniriz. Bununla birlikte insanların İngilizce ilgi alanlarını öğrenme isteği oluşur. Bu alanlardan birisi de burçların İngilizcesidir. Hayatımızın birçok kısmında yer alan burçlar, İngilizce karşılıkları öğrenilmek istenen bir alandır. İlgi duyulan burçlar arasında yer alan başak burcu İngilizce anlamı da son derece merak edilmektedir.

ucretsiz-ingilizce-konusma-seansina-katil

İngilizceyi belli bir seviyede öğrenmek dil becerilerinizi geliştirmenize olanak tanır. Başak burcu İngilizce karşılığı da sizin için bu kelimelerden birisi olabilir BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda, başak burcu İngilizcesi ne demek ve çeşitli örnekleri sizler için detaylı bir şekilde ele alacağız.

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

 

Başak Burcu İngilizce Ne Demek? 

 

Burçlar, birçok insanın ilgi alanları arasında yer almaktadır. Özellikle yazın sonu ve sonbaharın gelişinde doğanlar için başak burcu oldukça ilgi çekici bir burçtur. Bu nedenle başak burcu İngilizcede ne demek konusu merak edilmektedir. Başak burcu İngilizcede “Virgo” olarak kullanılmaktadır.

 

Başak Burcu İngilizce Cümlede Kullanımı       

başak-burcu-İngilizce

 

Başak burcu İngilizce cümleler Türkçe anlamları ile aşağıdaki gibidir:

 

Örnek: Virgo and Libra take the time to know and love you well.

Anlamı: Başak ve Terazi sizi iyi tanımak ve sevmek için zaman ayırır.

 

Örnek: Virgo is not your best choice of partner.

Anlamı: Başak, en iyi partner seçiminiz değil.

 

Örnek: Virgo is one of the constellations of the zodiac.

Anlamı: Başak, zodyakın takımyıldızlarından biridir.

 

Örnek: In a relationship, Virgos tend to be critical and a little demanding.

Anlamı: Bir ilişkide, Başaklar eleştirel ve biraz talepkar olma eğilimindedir.

 

Örnek: Once Virgos have completed their slow and steady path to love, they aim to please.

Anlamı: Başaklar, aşka giden yavaş ve istikrarlı yollarını tamamladıktan sonra, memnun etmeyi amaçlarlar.

 

Başak Burcu ile İngilizce Örnekler     

başak-burcu-İngilizce

Toprak grubunda yer alan başak burcu İngilizce kullanımı ile ilgili olarak İngilizce burç yorumu Türkçe anlamı ile aşağıdaki gibidir:

 

Başak: Sadık, kibar, çalışkan ve becerikli. Ama aynı zamanda utangaç ve eleştirisel. Başaklar sınıfının en iyisi olma eğilimindedir.

Virgo: Loyal, kind, hardworking, and practical. But also, shy and critical. Virgos tend to be best one.

 

Başak burcu iş bitiricidir. Fiziksel ve mental olarak sürekli kendini geliştirmek istemektedir. Detaylar onun için çok önemlidir. Hareketlerine hayli dikkat eder fakat bazen ne dediğini bilmez. Atılgandır fakat biraz kararsızdır.

 

Virgo people are complementary to work. They want to improve themselves physically and mentally. Details are significant to them. Virgo people close attention to their actions but sometimes don’t know what they’re saying. They is bold, but sometimes they don’t know what they are saying. It can negatively affect their relationship.

 

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda sizlere “Başak burcu İngilizce ne demek, Örnek cümleler ve Türkçe çevirileri ile başak burcu İngilizce burç yorumları” konusunu ele aldık. Siz değerli okurlarımız için faydalı olmasını diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgilendirici içerik için bizi takip edin! Öğrendiğiniz bilgileri pratiğe dönüştürmek için ücretsiz seansımıza katılın! Daha sonra ise size uygun BukyTalk Paketlerinden yararlanma avantajına sahip olun!

İlginizi Çekebilir: Erasmus’a Nasıl Gidilir? Avrupa’da Eğitim

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı