İngilizceİngilizce Geliştirmeİngilizce Gramer

Oğlak Burcu İngilizce Ne Demek?

İngilizcesini geliştirmek isteyen birçok dil öğrencisi genellikle dil bilgisi ya da gramer konusunda kendisini geliştirerek yeterli dil becerisine sahip olabileceğini düşünür. Dil öğrenmek yalnızca dil becerilerini geliştirmek ile ilgili değildir. Dil öğrenme süreci aynı zamanda dilin kendi yapısını ve kurallarını da bilmeniz gerektiği anlamına gelir. Bu nedenle de belirli cümle kalıplarını kullanmanız son derece önemlidir. Dil eğitiminde ilk önce temel ve genel iletişim için cümle kalıplarını öğreniriz. Bununla birlikte insanların İngilizce ilgi alanlarını öğrenme isteği oluşur. Bu alanlardan birisi de burçların İngilizcesidir. Hayatımızın birçok kısmında yer alan burçlar, İngilizce karşılıkları öğrenilmek istenen bir alandır. İlgi duyulan burçlar arasında yer alan oğlak burcu İngilizce anlamı da son derece merak edilmektedir.

ucretsiz-ingilizce-konusma-seansina-katil

İngilizceyi belli bir seviyede öğrenmek dil becerilerinizi geliştirmenize olanak tanır. Oğlak burcu İngilizce karşılığı da sizin için bu kelimelerden birisi olabilir BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda, oğlak burcu İngilizcesi ne demek ve çeşitli örnekleri sizler için detaylı bir şekilde ele alacağız.

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

 

Oğlak Burcu İngilizce Ne Demek? 

 

Burçlar, birçok kişinin ilgi alanları arasında yer almaktadır. Yıl sonunu ve yılbaşını birbirine bağlayan dönemde doğan kişiler için oğlak burcu oldukça ilgi çekici bir burçtur. Bu nedenle oğlak burcu İngilizcede ne demek konusu merak edilmektedir. Oğlak burcu İngilizcede “Capricorn” olarak kullanılmaktadır.

 

Oğlak Burcu İngilizce Cümlede Kullanımı       

oğlak-burcu-İngilizce

Oğlak burcu İngilizce cümleler Türkçe anlamları ile aşağıdaki gibidir:

 

Örnek: I am a Capricorn so I am a goat and consistent, stubborn, and pristine.

Anlamı: Ben bir Oğlak burcuyum, bu yüzden bir keçiyim ve tutarlı, inatçı ve iyi niyetliyim.

 

Örnek: Capricorn and Leo people connect with you on many levels.

Anlamı: Oğlak ve Aslan insanları sizinle birçok düzeyde bağlantı kurar.

 

Örnek: Capricorn and Taurus people are your enthusiastic supporters.

Anlamı: Oğlak ve Boğa insanları sizin coşkulu destekçilerinizdir.

 

Örnek: From Cape York almost to the tropic of Capricorn the rainfall exceeds 70 in.

Anlamı: Cape York’tan neredeyse Oğlak Dönencesi’ne kadar yağış miktarı 70 inç’i aşıyor.

 

Oğlak Burcu ile İngilizce Örnekler

oğlak-burcu-İngilizce

Toprak grubunda yer alan oğlak burcu İngilizce kullanımı ile ilgili olarak İngilizce burç yorumu Türkçe anlamı ile aşağıdaki gibidir:

 

Maddi dünyaya verdikleri önemin yanı sıra manevi dünyaları da hayli geniştir. Biraz inatçıdırlar. Bazen bir noktada takılırlar ve bu durum onları kötü durumlara itebilir. Kendilerini oldukları gibi çevreye kabul ettirmek isterler ancak onlar başkalarını kabul etmezler. Kendi düşüncelerini insanlara dayatabilirler. Bazen geçmişte takılıp kalırlar fakat toplanmaları zaman almaz.

 

In addition to the importance that Capricorns give to the material world, their spiritual world is also quite wide. They are a little stubborn. Sometimes they stay in one spot and this can lead them to bad situations. They want to be accepted into the environment as they are, but they do not accept others. They can impose their thoughts on people. Sometimes they get stuck in the past, but it doesn’t take time to rally.

 

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda sizlere “Oğlak burcu İngilizce ne demek, Örnek cümleler ve Türkçe çevirileri ile oğlak burcu İngilizce burç yorumları” konusunu ele aldık. Siz değerli okurlarımız için faydalı olmasını diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgilendirici içerik için bizi takip edin! Öğrendiğiniz bilgileri pratiğe dönüştürmek için ücretsiz seansımıza katılın! Daha sonra ise size uygun BukyTalk Paketlerinden yararlanma avantajına sahip olun!

İlginizi Çekebilir: İngilizce Kitap Okumak: Mutlaka Okumanız Gereken 5 İngilizce Kitap

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı