İngilizceİngilizce Geliştirmeİngilizce Gramer

Balık Burcu İngilizce Ne Demek?

İngilizcesini geliştirmek isteyen birçok insan genel olarak dil bilgisi ya da gramer konusunu öğrenerek yeterli dil becerisine sahip olabileceğini düşünür. Dil öğrenmek yalnızca dil becerilerini geliştirmek ile ilgili değildir. Dil öğrenim süreci aynı zamanda dilin kendi yapısını ve kurallarını da bilmeniz gerektiği anlamına gelmektedir. Bu noktada ise belirli cümle kalıplarını kullanabilmemiz son derece önemlidir. Genellikle dil eğitiminde ilk önce temel ve genel iletişim için cümle kalıplarını öğrenmemiz gerekir. Bununla birlikte insanların İngilizce ilgi alanlarını öğrenme isteği de oluşur. Bu alanlardan birisi de burçların İngilizcesidir. Hayatımızın birçok kısmında yer alan burçlar, İngilizce karşılıkları öğrenilmek istenen bir alandır. İlgi duyulan burçlar arasında yer alan balık burcu İngilizce anlamı da son derece merak edilmektedir.

ucretsiz-ingilizce-konusma-seansina-katil

İngilizceyi belli bir seviyede öğrenmek dil becerilerinizi geliştirmenize olanak tanır. Balık burcu İngilizce karşılığı da sizin için bu kelimelerden birisi olabilir BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda, balık burcu İngilizcesi ne demek ve çeşitli örnekleri sizler için detaylı bir şekilde ele alacağız.

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

 

Balık Burcu İngilizce Ne Demek?  

 

Burçlar, birçoğumuzun ilgi alanları arasında yer almaktadır. İlkbahara geçiş sürecinde doğanlar için balık burcu oldukça ilgi çekici bir burçtur. Bu nedenle balık burcu İngilizcede ne demek konusu merak edilmektedir. Balık burcu İngilizcede “Pisces” olarak kullanılmaktadır.

 

Balık Burcu İngilizce Cümlede Kullanımı        

balık-burcu-ingilizce

Balık burcu İngilizce cümleler Türkçe anlamları ile aşağıdaki gibidir:

 

Örnek: His aspect of the heavens told him that in that year three planets would meet in the aqueous sign of Pisces.

 

Anlamı: Gökyüzünün görünüşü ona o yıl üç gezegenin Balık burcunda buluşacağını söylüyordu.

 

Örnek: Pisces are apt to spend it faster than they can earn.

Anlamı: Balıklar, kazanabileceklerinden daha hızlı harcama eğilimindedir.

 

Örnek: Pisces seems to know just what to do to get to where they need to go professionally.

Anlamı: Balık, profesyonel olarak gitmeleri gereken yere ulaşmak için ne yapacaklarını biliyor gibi görünür.

 

Örnek: Pisces is symbolized by two fish swimming in opposite directions.

Anlamı: Balık, zıt yönlerde yüzen iki balıkla sembolize edilir.

 

Balık Burcu ile İngilizce Örnekler       

balık-burcu-ingilizce

Su grubunda yer alan balık burcu İngilizce kullanımı ile ilgili olarak İngilizce burç yorumu Türkçe anlamı ile aşağıdaki gibidir:

 

Balık: Şefkatli, sanatsal, bilge ve sezgiseldir. Ama aynı zamanda, kaygılı ve gerçeklerden kaçandır. Balık burcunun yönetici gezegeni ise Neptündür.

Pisces: Compassionate, artistic, wise, and intuitive. But also, anxious and escapist. Pisces is governed by Neptune.

 

Balık burçları diğer burçlara göre daha bilgilidir. Farklı ortamlara girer ve oraya uyum sağlamak için sürekli mod değiştirirler. Derine dalar ve oralarda gezinirler. Düşünceli bir yapıya sahiptir. Sezgisel anlamda kendilerine güvenirler.

 

They are more knowledgable than other zodiac signs. They go into varius groups and they comply with them. They dig deep and stay there. Pisces tend to be thoughful. They trust themself in terms of intuitional.

 

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda sizlere “Balık burcu İngilizce ne demek, Örnek cümleler ve Türkçe çevirileri ile balık burcu İngilizce burç yorumları” konusunu ele aldık. Siz değerli okurlarımız için faydalı olmasını diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgilendirici içerik için bizi takip edin! Öğrendiğiniz bilgileri pratiğe dönüştürmek için ücretsiz seansımıza katılın! Daha sonra ise size uygun BukyTalk Paketlerinden yararlanma avantajına sahip olun!

İlginizi Çekebilir: Örnekler ile İngilizce Yemek Tarifleri

 

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı