İngilizceİngilizce GeliştirmeYabancı Dil Eğitimi

İngilizce Pratik Yapmak için 5 Etkili Yöntem

Dil öğrenmek ve öğrendiğiniz dilde profesyonel bir konuşmacı olmak, günümüzde bir gereksinim haline olarak görülmektedir. Dünyada en çok konuşulan dil olan İngilizceyi öğrenmek ve İngilizcenizi geliştirmek sandığınızdan çok daha kolay. Bunun için İngilizce eksiklerinizi gözlemlemeli ve İngilizce pratik yapmalısınız.

ucretsiz-ingilizce-konusma-seansina-katil

İngilizce öğrenmek ve İngilizcenizi geliştirmek bol bol pratik yaptığınızda İngilizcenizin gelişmeye başladığını göreceksiniz. İngilizcenizi geliştirmek için temel dil becerilerini edinmenin yanı sıra bir çalışma planı ve düzenli pratikler yapmanız gerekir. BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda konu ile ilgili merak edilenleri sizler ile paylaşacağız. İşte İngilizce pratik yapmak için 5 etkili yöntem!

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

 

  1. İngilizce Dizi veya Film İzlemek

 

İngilizce dizi veya film izleyerek İngilizce pratik yapmak, en eğlenceli dil geliştirme metotlarından birisidir. Bu metot sayesinde hem sevdiğiniz dizileri izleyebilir hem de İngilizce konuşma ve telaffuz alanında kendinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca İngilizce altyazılı dizi veya film izlemek, kelimelerin telaffuzlarını da öğrenmenize olanak sağlar.

 

  1. İngilizce Kitap Okumak

ingilizce-pratik

Genel olarak söylemek gerekirse: İngilizce okumak ve okuma becerilerini geliştirmek, İngilizce yazılı iletişim açısından da oldukça önemlidir. Okumak, aynı zamanda diğer İngilizce dil becerilerinizi geliştirmenize de yardımcı olacak en eğlenceli ve etkili çözümdür. Bazı keyifli hikayeleri okurken kelime dağarcığınızı genişletmenize ve farklı cümle yapılarına aşina olmanıza olanak sağlar. Okuduğunuzu anlayabilmeniz ve pratik yaparken sıkılmamanız için ise seviyenize uygun kitaplar okumalı ve kendinizi geliştirdikçe bu seviyeyi artırmanız gerekir.

 

  1. İngilizce Konuşabileceğiniz Arkadaşlar Edinmek

 

Telaffuz ve konuşma pratiği konusundaki eksiklerin giderilememesinin nedenlerinden birisi de dil öğrenen kişilerin hata yapmaktan çekinmeleridir. Dil öğrenimi sırasında hata yapmaktan korkmamalısınız. İngilizcenizi geliştirmek için pratik yapmanız ve eksiklerinizin üzerine gitmeniz gerekir. Kendinizi rahat hissetmek ve utangaç hissetmemek için sık sık konuşma pratiği yapın. Bu noktada birinin size sorular sorduğunu varsayarak kendi kendinize de konuşabilirsiniz. Bunun yanı sıra bir native speaker ile konuşmak, kelimeleri ve cümle yapılarını daha etkili bir şekilde öğrenmenize ve telaffuz etmenize olanak sağlar. Bu kayıtları

 

  1. Düzenli Çalışmalar ve Tekrar Yapmak

ingilizce-pratik

İngilizcenizi geliştirmeniz için sabırlı ve istikrarlı bir şekilde pratik yapmanız gerekir. Bunun için kendinize düzenli çalışma saatleri oluşturmalısınız. Aynı zamanda bu saat aralıklarında dil becerilerinizi geliştirmeye yönelik pratikler yapmanız da oldukça önemlidir. Hangi alanda eksikleriniz olduğunu düşünüyor veya hangi konularda pratik yapmak istiyorsanız bu konulara yoğunlaşmalı ve bu alanlarda çeşitli çalışmalar yapmalısınız.

 

  1. İngilizce Online Derslere Katılmak

 

Son dönemlerde pek çok sektörle birlikte eğitim sektörü de dijitalleşmeye başladı. Bu durumun etkisi ile insanlar artık eğitim kurslarını dahi online platformlar ile sağlamaya başladı. Özellikle dil öğrenmek isteyen kişiler için birçok online eğitim kursu bulunsa da İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirebileceğiniz sınırlı sayıda platform bulunmaktadır. Konuşma becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız BukyTalk doğru bir tercih olacaktır.

BukyTalk seansları, grup seansları (4kişilik) ve bire bir seanslar olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Bire bir seanslar da minimum eğitim paketi 3 ay kadardır. Grup seanslarında ise 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık seanslar olmak üzere 3 farklı paket bulunmaktadır. Siz de hata yapmaktan korkmandan konuşmak için bizimle iletişime geçebilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşmanın Kolaylığını BukyTalk İle Deneyin!

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda, İngilizce pratik yapmanın önemi hakkında çeşitli bilgiler sunduk. Siz değerli okurlarımız için faydalı olmasını diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgilendirici içerik için bizi takip edin! Öğrendiğiniz bilgileri pratiğe dönüştürmek için ücretsiz seansımıza katılın! Daha sonra size uygun BukyTalk Paketlerinden yararlanın!

İlginizi Çekebilir: İngilizce Possessive Pronouns (İyelik Zamirleri) Konu Anlatımı

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı