İngilizceİngilizce Geliştirmeİngilizce Konuşma

İngilizce Konuşma Siteleri: Ana Dili İngilizce Olan Kişilerle İngilizce Konuşmak için BukyTalk

Pek çok kişi İngilizce dilbilgisinin en ince detaylarında profesyonelleşmeyi amaçlar. Buna rağmen, konu ana dili İngilizce olan insanlarla karşılıklı diyalog kurmaya geldiğinde çekingen davranabilirler. Ana dilinizden farklı bir dilde akıcı bir şekilde konuşabilmeniz için çok fazla dinleme ve konuşma pratiği yapmanız gerekir. Sık sık konuşma becerilerini geliştirmenin tek yolu ise başkalarıyla sohbet etmektir. Bununla birlikte başkalarıyla konuşmadan konuşmanızı geliştirmenin birçok yolu da mevcuttur. Bu konu ile ilgili olarak İngilizce konuşma siteleri son derece gündemdedir. BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda, İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirmek için İngilizce konuşma siteleri hakkında çeşitli bilgiler sunacağız.

 

Konuşma Yetkinliklerinizi Nasıl Geliştirirsiniz?        

 

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İngilizce öğrenirken, her ulustan insanla ve buna bağlı olarak farklı aksanlarda İngilizce konuşan kişiler ile iletişim kurmanız gerekir. Bu nedenle, İngilizce konuşurken karşınızdaki kişiyi anlayabiliyor olmanız son derece önemlidir.  İngilizce speaking becerinizi geliştirme, dinleme ve konuşma yaparak geliştirebileceğiniz bir dil becerisidir. Peki İngilizce speaking geliştirmek için bilmemiz gereken temel yöntemler nelerdir? Bu kriterler şu şekilde sıralanabilir:

 

  1. Kendi kendinize konuşma pratiği yapmak
  2. Shadowing (Gölgeleme) tekniği kullanmak
  3. Yüksek sesle okuma yapmak
  4. İngilizce düşünmeye çalışmak
  5. Konuşma arkadaşı bulmak
  6. Anadili İngilizce olan eğitmenler ile çalışmak

 

Korkusuzca İngilizce Konuşmak için BukyTalk!      

İngilizce-konuşma-siteleri

Telaffuz ve konuşma pratiği eksiklerinin bir türlü geliştirilememesinin temel nedenlerinden birisi de dil öğrenen kişilerin hata yapmaktan korkmalarıdır. Dil öğrenimi sırasında hata yapmaktan korkmamanız gerekir. İngilizcenizi geliştirmek için pratik yapmanız oldukça önemli bir etkendir. Kendinizi rahat hissetmek ve utangaç hissetmemek için sık sık konuşma pratiği yapmalısınız. Bunun için BukyTalk sizlerle! Özellikle dil öğrenmek isteyen kişiler için birçok online eğitim kursu bulunsa da İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirebileceğiniz sınırlı sayıda platform bulunmaktadır. Konuşma becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız BukyTalk doğru bir tercihtir.

 

BukyTalk seansları, grup seansları (4kişilik) ve bire bir seanslar olmak üzere ikiye ayrılır. Bire bir seanslar da minimum eğitim paketi 3 ay kadar bir süreçtir. Grup seanslarında ise 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık seanslar olmak üzere 3 farklı paket mevcuttur. Siz de hata yapmaktan korkmadan konuşmak için bizimle iletişime geçebilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

 

Etkili İngilizce Konuşma Siteleri

İngilizce-konuşma-siteleri

Birçok İngilizce konuşma platformu bulunmaktadır. Bunlardan en kesin çözüm sunanı ise BukyTalk konuşma sitesidir. BukyTalk ile korkusuzca konuşma pratiği yapabilir ve kendinizi İngilizceye daire her alanda geliştirebilirsiniz.

 

BukyTalk, ana dili İngilizce olan ya da ana dili seviyesinde İngilizcesi olan yabancı kültürden konuşmacılar ile İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen öğrencilerini bir araya getiren bir platformdur. Katılımcılar bukytalk.com üzerinden kendi seviyelerine göre hizmet alabilmektedir.

 

Bunun yanı sıra BukyTalk birçok işletme için de dil eğitimi sunar. Burada o katılımcılara eğlenceli ve etkileşimi daha yüksek oyun ve içeriklerle hizmet sunuyor. Böylece hem kurumun çalışanlarına İngilizce konuşma pratiği anlamında değer katıyor hem de kurum içi network’ün gelişmesinde önemli bir rol oynuyor. Kısacası korkusuzca İngilizce konuşmak ve dil becerilerinizi geliştirmek için doğru adres BukyTalk!

 

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda sizlere “İngilizce konuşma siteleri” konusu hakkında çeşitli bilgiler sunduk. Siz değerli okurlarımız için faydalı olmasını diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgilendirici içerik için bizi takip edin! Öğrendiğiniz bilgileri pratiğe dönüştürmek için ücretsiz seansımıza katılın! Ardından size uygun BukyTalk Paketlerinden yararlanın!

İlginizi Çekebilir: Detaylı İngilizce Telaffuz Geliştirme Rehberi

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı