İngilizceİngilizce Geliştirmeİngilizce Konuşma

İngilizce Konuşma Kulübü Nedir ve Faydaları Nelerdir?

Dünyada aktif olarak binlerce dil konuşulmasına rağmen İngilizce, dünya dili olarak kabul edilir. Gün geçtikçe ise İngilizce öğrenmenin önemi artmaktadır. İngilizce, iş ve günlük hayatımızda farklı şekillerde karşımıza çıkabilen bir dil olma özelliğindedir. Dünyanın neredeyse her bir noktasında İngilizce konuşabilen birini bulabileceğimizi de düşünürsek İngilizce konuşabilmek bir zorunluluk haline gelmiştir. Bu durumda İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirmeniz gerekir. Bu durum ise İngilizce konuşma kulübü üyesi olarak çok daha kolay bir süreçtir.

ucretsiz-ingilizce-konusma-seansina-katil

İngilizce konuşmanın ne kadar avantajlı ve zorunlu olduğunu bilmeniz son derece önemli bir noktadır. Bunun yanı sıra burada önemli olan ise etkili bir şekilde İngilizce pratiği yapabilmektir. Bu nedenle etkili bir İngilizce konuşma kulübü size konuşma becerilerinizi geliştirmeniz için birçok avantaj sunar. BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda, İngilizce konuşma kulübü ve faydaları hakkında merak edilenleri detaylı bir şekilde sizler ile paylaşacağız.

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

 

İngilizce Konuşma Kulübü Nedir?

 

Genel olarak İngilizce konuşma kulübü, birkaç öğrencinin bir araya gelerek, deneyimli ve anadili İngilizce olan yabancı eğitmenlerden speaking (konuşma) eğitimi almasıdır. Bu süreçte eğitmenler, öğrenciler ile düzenli olarak İngilizce sohbet eder. İngilizce konuşma kulübü, yabancı dil bilgisi temeli olan ancak bu bilgisini günlük hayatta pratik olarak kullanamayan öğrenciler için son derece önemlidir. Bunun yanı sıra gruba katılanların güzel vakit geçirmek ve konuşma konusunda ilerleyebilmek için olanak sağlayan bir eğitim modelidir.

 

İngilizce Konuşma Kulübünün Faydaları Nelerdir?  

ingilizce-konuşma-kulübü

İngilizce konuşma kulübünün birçok faydası vardır. Bunlar aşağıdaki gibidir:

 

  1. Bildiklerinizi dile getirebildiğinizi görecek ve zamanla daha da özgüvenli bir şekilde konuşacaksınız. İstikrarlı bir şekilde bu tarz kulüplere gitmeye devam edersiniz konuşma seviyeniz her geçen gün daha da gelişecektir.
  2. Anadili İngilizce olan kişilerle konuşmak hem aksan (pronunciation) hem de kelime bilgisi açısından sizi daha iyi ileri seviyelere taşır.
  3. Eğitim sonunda sertifika alabilir ve bu sertifikayı birçok kurumda da kullanabilirsiniz.
  4. Seviyenize göre uygun sınıflarda, en uygun şekilde eğitim alma hakkınız olur.
  5. İngilizceyi daha akıcı bir şekilde konuşabilir ve daha fazla pratik yaparsınız.
  6. Konuşma kulübünde yapacağınız sohbetlerle müzik, sinema, tiyatro, spor, siyaset gibi güncel olan konuları takip etmenize olanak tanır. Bu durum ise genel kültürünüzü artırır.
  7. Çalışanlar ve öğrenciler için hafta içi veya hafta sonu grupları bulunmaktadır.

 

İngilizce Konuşma Kulübünde Uygulanan Aktiviteler

ingilizce-konuşma-kulübü

İngilizce konuşma kulübünde katılımcıların tercih ettiği saatte ve günde, online bir şekilde katılımcılar ve eğitmenler bir araya gelmektedir. Daha önceden katılımcıların seviyeleri belirlendiği için katılımcıların hepsi birbirine yakın seviyede konuşur. Eğitmen, birbirine yakın düzeydeki katılımcılara doğru bir şekilde yaklaşır. Böylece ders daha verimli olur.

 

İngilizce konuşma kulübünün ders saatlerinde eğlenceli bir sohbet ortamı söz konusudur. Sıkıcı dersler yerine katılımcılar, kendileriyle benzer seviyede olan kişilerle daha kolay iletişime geçer. Eğitmenler ise gerekli durumlar müdahale de bulunur ve sohbetlere aktif bir şekilde katılır. Bunun dışında ise eğitmenler katılımcılardan sunum yapmasını talep eder. Katılımcı sunuma hazırlanırken kelime dağarcığını, sunum esnasında da konuşma becerisini artırabilir.

 

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda sizlere “İngilizce konuşma kulübü ve faydaları” konusu hakkında çeşitli bilgiler sunduk. Siz değerli okurlarımız için faydalı olmasını diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgilendirici içerik için bizi takip edin! Öğrendiğiniz bilgileri pratiğe dönüştürmek için ücretsiz seansımıza katılın! Daha sonra ise size uygun BukyTalk Paketlerinden yararlanın!

İlginizi Çekebilir: İngilizce Kibar Konuşma Diyalogları

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı