İngilizceİngilizce GeliştirmeYabancı Dil Eğitimi

Başarılı İngilizce Öğrenme Programları Nelerdir?

Günümüzde teknolojinin gelişmesi sayesinde pek çok aktivite için çeşitli programlar geliştirildi. Dijitalleşme ile gerek müzik dinlemek ve spor için gerekse eğitim için farklı dillerde uygulamalar bulunmaktadır. Eğitim kategorisinde başta İngilizce olmak üzere pek çok yabancı dili öğrenmenize yardımcı olacak çeşitli İngilizce öğrenme programları mevcuttur.

ucretsiz-ingilizce-konusma-seansina-katil

Hiç bilmediğimiz yeni bir dili öğrenmenin ise elbette çeşitli zorlukları vardır. Dil bilgisi ve o dile ait kelimeleri öğrenmeye çalıştığımız sürede birçok kaynağa ihtiyaç duymanız muhtemeldir. Yeni bir dil öğrenirken deneyimlediğiniz ve oldukça faydasını gördüğünüz programları, bu süreci biraz daha kolaylaştırabilmek amacıyla kullanmanız son derece önemlidir. Bu yazımızda, İngilizce öğrenme programları ve bu programların avantajları gibi konular hakkında merak edilenleri sizler ile paylaşacağız.

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

 

İngilizce Öğrenme Programı ile İngilizce Öğrenmek Mümkün mü?

 

İngilizce öğrenme programları, İngilizce öğrenmek için oldukça faydalıdır. Bu programlar sayesinde hızlı, kolay ve oldukça eğlenceli bir şekilde İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Telefonunuzda mini bir sınıf olduğunu düşünerek disiplinli bir şekilde mobil uygulamaları kullanmanız dil öğreniminiz açısından oldukça faydalı olacaktır. İngilizce mobil uygulamalar; kelime bilgisi dersleri, dil bilgisi dersleri, hikâye kitapları ve sesli anlatım gibi aktiviteler sunarlar. Peki gramerinizi ve dinleme becerilerinizi geliştirmek için hangi uygulamaları kullanabilirsiniz?

 

İngilizce Öğrenme Programlarının Avantajları Nelerdir?  

ingilizce-öğrenme-programları

İngilizce öğrenmek için sadece programlar yeterli değildir. Bunun nedeni ise beyin, en çok dil öğrenirken kendini kapatır. Bunun yanı sıra İngilizce öğrenme programlarının sunduğu birçok avantaj vardır. Bu avantajlar ise aşağıdaki gibidir.

 

  1. İngilizce öğrenme programları ile eğlenerek öğrenebilirsiniz.
  2. Bu programlar istediğiniz zaman çalışmanıza olanak sağlar.
  3. Düzenli bir programa sahip oldukları için adım adım ve konu sıralaması ile dil gelişiminize katkı sağlar.
  4. Eğlenceli pratikler ile dil öğrenme hevesini artırır.

 

Başarılı İngilizce Öğrenme Programları

ingilizce-öğrenme-programları

  • Duolingo

İngilizce de dahil olmak üzere çok sayıda dili öğrenmenize yardımcı olabilecek Duolingo, kısa dersler ve doğru cevaplar için puan kazandığınız ve yeterli ölçüde alıştırma yaptıktan sonra “seviye atladığınız” bir sistemle eğlenceli bir uygulamadır. Duolingo ile dil öğrenirken; sanal para kazanabilir, yeni seviyelerin kilidini açabilir ve “akıcılık puanınızın” yükseldiğini görebilirsiniz. Eğlendirirken öğreten Duolingo ile cep telefonunuzda mobil oyun oynar gibi istediğiniz dil eğitimini alabilirsiniz. Günümüzde, pek çok insan Duolingo uygulamasını kullanmaktadır.

 

  • British Council

 

British Council Online seviyeleri, İngilizce dil öğrenimi için uluslararası standart olan Ortak Avrupa Dil Referans Çerçevesi (CEFR) ile uyumludur. Seviyeniz ne olursa olsun British Council English Online ile öğrenme esnekliğinin keyfini çıkarabilirsiniz.

English Online, CEFR seviyelerinde sunulur:

  • Başlangıç (A1)
  • Alt-Orta Seviye (A2)
  • Orta Seviye (B1)
  • Orta-Üst Seviye (B2)
  • İleri Seviye (C1)

 

Son dönemlerde pek çok sektörle birlikte eğitim sektörü de dijitalleşmeye başladı. Bu durumun etkisi ile insanlar artık eğitim kurslarını dahi online platformlar ile sağlamaya başladı. Özellikle dil öğrenmek isteyen kişiler için birçok online eğitim kursu bulunsa da İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirebileceğiniz sınırlı sayıda platform bulunmaktadır. Konuşma becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız BukyTalk doğru bir tercih olacaktır.

  • BukyTalk

BukyTalk artık mobil uygulaması ile istediğiniz zaman yanınızda. Ayrıca seansları, grup seansları (4kişilik) ve bire bir seanslar olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Bire bir seanslar da minimum eğitim paketi 3 ay kadardır. Grup seanslarında ise 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık seanslar olmak üzere 3 farklı paket bulunmaktadır. Siz de hata yapmaktan korkmandan konuşmak için bizimle iletişime geçebilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

 

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda, İngilizce öğrenme programları hakkında çeşitli bilgiler sunduk. Siz değerli okurlarımız için faydalı olmasını diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgilendirici içerik için bizi takip edin! Öğrendiğiniz bilgileri pratiğe dönüştürmek için ücretsiz seansımıza katılın! Daha sonra size uygun BukyTalk Paketlerinden yararlanın!

İlginizi Çekebilir:

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı