İngilizceİngilizce GeliştirmeYabancı Dil Eğitimi

Mobil Üzerinden Yabancılarla İngilizce Konuşma Uygulamaları

Birçok dil öğrencisi, dilbilgisi konusunda profesyonelleşmek için çeşitli uygulamalara başvurur. Tüm bu çabalarına rağmen bu öğrenciler, ana dili İngilizce olan kişiler ile karşılıklı diyalog kurmak söz konusu olduğunda çekingen davranabilirler. Ana dilinizden farklı bir dilde akıcı bir şekilde konuşabilmeniz için çok fazla dinleme ve konuşma pratiği yapmanız son gerekir. Sık sık konuşma becerilerini geliştirmenin tek yolu ise başkalarıyla sohbet ederek pratik yapmaktır. Bununla birlikte bu pratiği artırabileceğiniz ve pratik yaparken eğlenebileceğiniz çeşitli İngilizce konuşma uygulamaları vardır. Bu konu ile ilgili olarak ise yabancılarla İngilizce konuşma uygulamasına kaydolmak son derece gerekli görülen bir durumdur. BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda, İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirmek için mobil üzerinden yabancılarla İngilizce konuşma uygulamaları hakkında çeşitli bilgiler sunacağız.

ucretsiz-ingilizce-konusma-seansina-katil

  1. Duolingo

Dil öğrenme uygulaması söz konusu ise akla gelen ilk uygulama Duolingo’dur. Uygulamanın bu kadar popüler olmasının en önemli nedeni ise eğlenceli ara yüzüdür. Uygulamanın geliştiricileri, oyun bazlı bir öğrenme metoduna başvurmuştur. Bu uygulama ile öğrenme sürecinde ise her yanlış cevap, bir can kaybıdır. Bu durum ise daha hırslı bir şekilde oynamanıza olanak tanır.

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

 

Duolingo dünya çapında kullanılan bir uygulama olduğu için çeşitli insanlarla tanışmanız mümkündür. Bu uygulama üzerinden tanıştığınız insanlarla arkadaş olabilir ve sosyalleşirken yabancı uyruklu konuşmacılar ile İngilizce konuşarak pratik yapabilirsiniz.

 

  1. Busuu

yabancılarla-İngilizce-konuşma-uygulamaları

Busuu uygulaması yalnızca 10 dakika ile yeni bir dil öğrenmenizi sağlayabilecek bir uygulama olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça, İspanyolca, Rusça ve daha birçok dil desteği mevcuttur.

 

Kısa süreli ve anlaşılır dersler ile yeni bir dil öğrenmek düşündüğünüzden çok daha kolay ve eğlenceli olacaktır. Bununla birlikte bu uygulama, diğer ülkelerdeki insanlarla pratik yapma şansı da sunar. Kısacası öğrenirken eğlendiren ve sosyalleşmenize olanak tanıyan bir platformdur.

 

  1. TalkEnglish

TalkEnglish, İngilizce dinleme ve konuşma becerilerinin gelişimi üzerine tasarlanmış bir uygulamadır. Ana dili İngilizce olan konuşmacılar aracılığı ile uygulama sizlere sık kullanılan kalıp ve kelimeleri öğretmeyi hedefler. Bunun yanı sıra ücretsiz İngilizce konuşma dersleri ile konuşma beceriniz gelişir ve kelimeleri doğru telaffuz edebilmeyi öğrenirsiniz. Ayrıca ses dosyalarını telefonunuza indirerek online veya offline olarak derslere katılabilirsiniz.

 

  1. Speaky

Speaky, uluslararası native speakerlar ile konuşmanıza ve arkadaş edinmenize yardımcı olan bir uygulamadır. Bu uygulama, yazılı sohbet, sesli mesajlar ve dosya paylaşımı gibi birçok seçenek sunar. Speaky ana dili İngilizce olan birçok kişiyi İngilizce öğrenmek isteyen kişiler ile eşleştirerek ve ücretsiz İngilizce pratiği yapmanıza olanak tanır. İlgi alanlarınıza göre eşleştiğiniz dil partneriniz ile dilediğiniz kadar sohbet etmeniz mümkündür. Bu uygulama sayesinde İngilizce konuşma ve dinleme becerilerinizi geliştirirken sosyalleşebilirsiniz.

 

  1. CUDU

yabancılarla-İngilizce-konuşma-uygulamaları

CUDU, birçok dili öğrenebileceğiniz ve iletişim becerilerinizi geliştirebileceğiniz ücretsiz bir yabancılarla İngilizce konuşma uygulamasıdır. Günlük iletişimde kullanılan birçok kelime ve kalıbı, temel dilbilgisini ve genel İngilizce ifadeleri öğretir. Ayrıca bu uygulama sayesinde düzenli pratik yaparak İngilizceyi eğlenerek öğrenebilirsiniz.

 

BukyTalk ekibi olarak yabancılarla İngilizce konuşma uygulamaları ve avantajları hakkında çeşitli bilgiler sunduk. BukyTalk platformu ile konuşma seviyenize uygun konuşma paketlerinden yararlanarak ana dili İngilizce olan konuşmacılar ile konuşmanız mümkündür. Yapmanız gereken ücretsiz İngilizce konuşma seansına katılara sonrasında istediğiniz İngilizce konuşma paketlerinden yararlanmak! Hizmetlerimiz ve paketlerimiz hakkında detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir veya iletişim kanallarımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: İngilizce Düzensiz Fiiller Nelerdir? Düzenli ve Düzensiz Fiillerin Farkı

Korkusuzca İngilizce Konuş!

bukytalk-kampanya-gorseli

BukyTalk

İngilizce'yi Korkusuzca Konuşun!

Doğru ve eksiksiz bir şekilde İngilizce öğrenmek için aktif olarak İngilizce konuşmak çok önemli! BukyTalk'a kaydol ve korkusuzca İngilizce konuşmaya başla!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı